jezeli zalezy ci na niezmeinianiu wygaldu to - tylko ten potencjometr co ja ci pokazlaem bo on bedize wystawac tylko odrobine tka jak te oryginalne..... kolejna rzecz to taka ze do neigo trzeba rezystory bo w tym potencjometze nie ma rezystorow.... w tutrialu v3 nonfinita on tylko montuje pdosiwetlenie. ja nei wiem czy aby tylko podlaczenie potencjomtru meidzy kabelkeim a balszka wysarczy..... a mzoe trzeba jaekis rezystor jeszcze? mszue to skonsultowac z kolega bo on na oporze o odpowiednich wartosciach sie zna..... mzoe trzeba bedize pomeirzeyc natezenie prądu na plcyie glownej.... zeby sie zorientowac jaki rezytor wybrac... jezeli zdecodowalbys ie na montowanie potencjometru tego co ty dales w linku - tego duzego byka to wiedz ze to pokrętlo bediz wystawac poza konsole..... i na to pokrętlo trzbebedize jakas estetyczna gałkę zamontowac.... nie bedize wygladalo to zle i niektorym sie to bardzo, ale to bardoz podoba, bo widac ze konsola jest modowana.... ja osobiscie lubie zmodowane konsole ale tka zeby tego nei bylo widac.... w sensie nie widac ingerencji w obudowe i wyglad oryginalny zewnetrzny... dlatego dodatkowe pokrętlo z boku ktore bedize wygladac identycznie jak dwa pozostale oryginalne bedize sie prezentowac super..... cos na zasadzie - blizniaczy wylacznik do podswietlenia ( ktory jest dyskretny, wyglada jak farbycznie wyrpodukowany, ale dla ludzi znajacych sie na temacie swiadczy o modyfikacji), tka samo blizniaczy potencjometr regulujacy sile podswietlenia.... i przede wszstkim mozna ze wzgledu na wielkosc mozna go zamonowac wszedzie, a rezystory polaczoen kabelkami mozna upchanc rowneiz wszedzie.