Sam sobie nabił te komentarze. Widzę, że z kontem pajdowaty niezbyt mu wyszło - sprzedawał tam tylko gry. Chyba na nic innego się nie odważył. Pewnego czasu przysyłał mi konsole do robocizny, więc jego dane walają mi się w dużej ilości po biurku (potwierdzenia wysyłki itd, itp.). Ja to na jego miejscu uważałbym, bo może naprawdę kogoś poważnie wkurzyć. Ja to jestem za stary na takie zabawy i szkoda mi czasu na to, dlatego tylko się śmieję z tego - stąd też takie słabe zainteresowanie na allegro tym kontem i aukcjami tego konta (sądzę, że po tym poście nagle może ilość komentarzy na koncie pajdowaty skoczyć i przewyższyć pseudokonto Antariego, bo uważam, że szalitarek tu grasuje i ma niejedno konto na forum). Ale jak wspominałem - ja to już stary jestem i się po prostu z tego śmieje. Najgorsze jest jednak to, że oprócz tego, że jestem stary i co raz mniej interesuje mnie tematyka konsolowa, to jeszcze te wszystkie akcje powodują, że ja co raz rzadziej tu zaglądam. Co raz rzadziej uczestniczę w dyskusjach nt. konsol, a jedynie gdzie się udzielam to sprzęt, ale to też już nie w takim natężeniu jak kiedyś. Ja i tak pewnie nigdy nie opuszczę forum, ale jakoś takie akcje mnie odpychają. Co do Szalitara - on tyle machlojek na allegro zrobił, tyle for go banowało i go banuje, że ja się dziwię, że nikt mu jeszcze guza nie nabił... za te wszystkie kradzieże, oszustwa.... no po prostu się dziwię...