Autor Wątek: Reselerzy i handlarze na forum - dyskusja  (Przeczytany 51830 razy)

Offline nintendog

• Użytkownik
  • **
Odp: Reselerzy i handlarze na forum - dyskusja
« Odpowiedź #140 dnia: Września 04, 2012, 12:23:06 »
A propo handlarzy - wbiłem dziś na allegro na dział Game Boy Advance (same konsole) -dodam jeszcze ze po okolo 2 miesiacach nieobecnosci na tamtym dziale i aukcji zwykłych użytkowników było zaledwie z 3-5? Reszta to aukcje samych handlarzyn, dobrze ze jak na razie takie rzeczy nie dzieją sie z działem z grami na ps2 i idzie tanio dobre gierki wyrwać ;)

Offline NeYo

• Stały bywalec
« Odpowiedź #141 dnia: Września 04, 2012, 20:36:05 »
Też mnie to strasznie denerwuje na platformach nintendo wlasnie, albo pelno piratow, aukcji bez zdjec i z debilnymi tytułami aukcji. Na dsa także ceny z kosmosu, malo zdjec i same ciulstewka, tzreba powaga wchodzic 4 razy na dzien, zeby czasem cos wyrwac i non stop na snajperze :/

Offline samiwieciekto

• Nowy użytkownik
  • *
  • Magia świąt :)
« Odpowiedź #142 dnia: Stycznia 13, 2013, 23:40:32 »
W zasadzie pół roku od pierwszego postu? :D Zresztą nie wiem....

to dość długo ; P odbieram Ci tytuł kolesia z największą liczbą dmg, bo mam ich ponad 3 krotnie więcej niż Ty na tym zdjęciu przy czym 7 zaboxowanych i 22 w pudełkach plastikowych : D wrzuce fotke w tym tyg bo jestem po sesjach zdane na pewno x D

Gier to malutko i cieniutko, pare fajnych tytułów ale szału nie ma tylko 2 boxy..

Pocketów masz więcej i limitki tego jedynie mogę pogratulować :D no i ten printer i kamera fajne boxy : )

Ogólnie wypada dobrze, ale się nie jaram tak jak poprzednicy ; D

Offline Tarma

• Stały bywalec
  • Finally at peace
    • My Dev Acc.
« Odpowiedź #143 dnia: Stycznia 14, 2013, 09:22:32 »

to dość długo ; P odbieram Ci tytuł kolesia z największą liczbą dmg, bo mam ich ponad 3 krotnie więcej niż Ty na tym zdjęciu przy czym 7 zaboxowanych i 22 w pudełkach plastikowych : D wrzuce fotke w tym tyg bo jestem po sesjach zdane na pewno x D

Gier to malutko i cieniutko, pare fajnych tytułów ale szału nie ma tylko 2 boxy..

Pocketów masz więcej i limitki tego jedynie mogę pogratulować :D no i ten printer i kamera fajne boxy : )

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
« Odpowiedź #144 dnia: Stycznia 14, 2013, 09:47:22 »

Możesz mieć nawet ciężarówkę DMG, dla nas i tak jesteś pozerem i trollem.

Offline pajda

• Stały bywalec
« Odpowiedź #145 dnia: Stycznia 14, 2013, 11:47:12 »

W zasadzie już od dawna nie piszę, że mam najwięcej. Zresztą nigdy tak nie pisałem, bo ludzie sami tak określili - właśnie na tym polega pewna różnica między nami - Ciebie nikt nie trawi, a ja mam nadzieję, że jestem w miarę znośny dla innych forumowiczów. Btw. cieszę się, że masz 3 x więcej classic'ów. Jest ktoś kto też kolekcjonuje. Ale chyba nie przeczytałeś opisu, który dałem nad zdjęciami - konsol mam 2 x więcej ( i pocket'ów i classic'ów, około 80 gier i czeka, aż je wyczyszczę). A grami to jaram się swoimi japońcami - jest wśród nich np. zelda, pokemony, bomberman, oraz wiele innych. Poza tym jak spojrzysz na zdjęcie to japończyków mam więcej niż euro i usa. A odnośnie akcesoriów - zbieram również akcesoria od Nuby, ciekawe ile Ty ich posiadasz? ;) Co do pocket'ów - brakuje mi może 3 limitów i będę mieć komplet, zresztą nie liczyłem, a ilościowo to około 12 konsol leży w szufladzie. Zresztą nie liczę już ile ich mam.... tylko Ty się jarasz - "MAM WIĘCEJ, HA!!!! MAM WIĘĘĘĘĘCEJ!!!!" O Chryste.... i cóż z tego, że masz więcej jak to dzięki mnie masz ich więcej w takim stanie jakie są - bo Ci je czyściłem i naprawiałem za 30 PLN od sztuki? Kiedyś śmiałeś się ze mnie na forum, że sfrajerowałem się bo Ci je czyściłem za 10 PLN :). Świetnie - robiłem to po to, żeby kolejne Gameboye nie poszły na śmietnik... Potem przepraszałeś mnie na gg, bo zrobiłeś źle. No cóż - czasu nie cofniesz SZALITAR, dzieciaczku :).

Offline samiwieciekto

• Nowy użytkownik
  • *
  • Magia świąt :)
« Odpowiedź #146 dnia: Stycznia 14, 2013, 12:55:39 »
Tak czytałem to i już od tego sobie wymnożyłem. A akcesorii posiadam też sporo i dosyć ładnych ;  ) gdzies leży tego karton zasilaczy do classica, kabli, drukarek, wiem że 4 kolory kamer, pomijająć pare 2 duże kartony opakowań orginalnych od kardidzy nintendo. Co do japońców, tanie jak barszcz, mam poki, nawet jedne w box zelde domówiłem z japonii, nie ma nawet w najmniejszym stopniu czym się jarać. I sory, Ty mi wyczyściłeś pare sztuk, to nawet by nie było tyle co masz na foci, nie mam tego dzięki Tobie. Nic Ci nie zawdzięczam, a za naprawe bad linii Ci z politowaniem przepłacałem, bo mi było głupio Cię wyzyskiwać. Ot co. A Ty mój Robolu nie nazywaj mnie dzieciaczkiem, trochę szacunku dla kogoś od kogo miałeś chleb : )

Możesz mieć nawet ciężarówkę DMG, dla nas i tak jesteś pozerem i trollem.

Nie wypowiadaj się za każdego ; ] Twojego poziomu nie będę  komentował, bo trudno znaleźć tak niskie słowo. W wielu tematach zaczepiasz mnie nic nie wnoszącymi postami. Ja się wypowiedziałem, że na mnie to nie wywarło takiego wrażenia, dałem swoją opinie i heja ; ]

Offline inlagd

• Stały bywalec
« Odpowiedź #147 dnia: Stycznia 14, 2013, 13:03:27 »
Szalitar…

Offline SebeQ86

• Stały bywalec
« Odpowiedź #148 dnia: Stycznia 14, 2013, 14:02:37 »
Mydlisz tu chłopaku oczy wszystkim o twej zacnej kolekcji, tak wyjebanej [sorry za ***] że aż głowa boli. Tylko dlaczego co chwila kuźwa zakładasz nowe konto, masz nowy nick, zachowujesz się jak cipka. Już sam nie wiem kim ty kurwa jesteś.
Chłopak tutaj zapodaje swoją kolekcje i nie dla tego żeby komuś udowodnić swoją wielkość, co nie zmienia faktu że ładną kolekcje posiada :] Srasz mu w temacie, wszyscy się z ciebie śmieją. Pomyśl zanim komuś dosrasz.

Offline mingan

• Stały bywalec
« Odpowiedź #149 dnia: Stycznia 14, 2013, 14:03:18 »
Nie mam siły na komentarz. Już nie wspomnę o tym, że żadem student nie powie "w sesjach"  :P 
Dzieciaku, ogarnij się i zacznij może się uczyć do testu gimnazjalnego bo sobie życie zwalisz.

Offline Tarma

• Stały bywalec
  • Finally at peace
    • My Dev Acc.
« Odpowiedź #150 dnia: Stycznia 14, 2013, 14:47:03 »
Szalitar....Jak narazie to jedynymi chlebodawcami jakich tu widzę jesteśmy my jako forum. Siedzisz tutaj, wrzucasz swoje okazje i masz z tego reklamę fest...jak widzę w dalszym ciągu wybierasz drogę sprzedawcy, który dumnie krzyczy "A kij ci w oko i tak przyleziesz". Otóż do czasu synek. Kiedyś czas Ci skopie dupę tak że nie będziesz wiedział skąd Ci się wzięło. Myślisz, że trudno Cię przekreślić na allegro? Otóż nie :) Bardzo łatwo, a czarny PR to to przed czym nie uchroni Cię i milion kont horcrux'ów, które z takim uwielbieniem zakładasz i się tym szczycisz :) bardzo łatwo Cię znaleść i przewidzieć Twoje ruchy :) Jesteś cienki i "mientki", obstajesz przy swoim twardo a potem podkulasz ogonek i przepraszasz. Przepraszam da się powiedzieć RAZ....każdy następny przynosi tylko i wyłącznie śmiech :) nasz śmiech :) Zrozum wreszcie, że nie potrzebujemy Cię tu, podkul ogonek i idz przepraszać gdzie indziej (wiem wiem, jeszcze nie przepraszasz ale pewnie za niedługo to zrobisz, bo masz dwie lewe ręce i potrzeba Ci jak sam to nazwałeś "roboli", którzy teraz będą mieli Cię w głębokim poważaniu...)

Może i powtarzam swoje wywody z około pół roku wstecz....ale ogarnij się dzieciak, wróć do muzyki, a elektroniką handluj taką, na której się znasz i nie zrobisz z niej syfu jak do tej pory :)

Zaczynam się zastanawiać jak bardzo trudno byłoby zgłosić użytkownika TP'sa za zakłócanie spokoju forum i odcięcie go na amen :) odcięcie od forum by Ci się przydało :) chciałbym zobaczyć jak z płaczem znów do nas wracasz tylko po to by mówić o tym jak to nas bardzo nie potrzebujesz :)

Zanim znów zaczniesz swoje "czarnowidz się znalazł" albo "g*** wiesz".....otóż wiem więcej niż Ci się wydaje i widzę jak poprzednie "czarnowidztwa" się powoli spełniają :) Ma ktoś popcorn? :)

Offline pajda

• Stały bywalec
« Odpowiedź #151 dnia: Stycznia 14, 2013, 15:09:55 »
Właśnie coś mi się tu nie zgadza. Szalitarku chwaliłeś, chwalisz i będziesz się chwalił swoją arcywielką kolekcją. Jednakże nawet nam jej nie pokazałeś. Chętnie ją zobaczę, a potem będę się z Ciebie śmiać w Twoim temacie :). Proszę, bardzo kilka sztuk mu naprawiłem.... kilka sztuk wyczyściłem. Dziecko drogie, z tego co pamiętam, to wysyłek było 3 lub 4 po 10 sztuk :). Chyba nie jest to mała liczba ;). A ileż czasu poświeciłem na rozmowy i rady.... z racji większego doświadczenia. Dzięki temu jestem Robolem :), ale również dzięki temu inni mnie szanują, a Ciebie mieszają z błotem ponieważ jesteś zwykłym, niewdzięcznym, zadufanym w sobie skurwysynem. Moja kolekcja nie ma być większa od Twojej, moja kolekcja nie ma leżeć w kartonach, moja kolekcja nie ma być później sprzedana. Moja kolekcja ma cieszyć mnie (i ludzi, którym zależy, żeby ta kolekcja byłą jeszcze fajniejsza, ludzi którzy nie zazdroszczą), a Twoja najwidoczniej ma udowadniać, że Twoim jedynym zajęciem w życiu to allegro :).

Odnośnie forum, widzisz dzieciaczku, serwis, forum założyły 3 osoby, obecnie tworzą tutaj WSZYSCY prócz Ciebie. Masz destrukcyjny wpływ na to co ja z dwoma innymi ludźmi stworzyłem. Niszczysz to co tworzą obecnie tutaj wszyscy. Niszczysz społeczność, która pracuje na to 3 rok. Nie masz pojęcia o tym zupełnie. To forum służy Ci jedynie do załatwiania swoich ciemnych interesów. Nie chcemy Cie tutaj. Ja Ciebie nie chce ani w tym temacie, ani na tym forum. Zastanów się co robisz. Pamiętaj, że to forum jest zaprzyjaźnione z innymi forami... wyrabiając sobie opinie tutaj, taka samą będziesz mieć gdzie indziej. Ludzie szybko cie rozszyfrują.

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
« Odpowiedź #152 dnia: Stycznia 14, 2013, 15:20:08 »
Nie mam siły na komentarz. Już nie wspomnę o tym, że żadem student nie powie "w sesjach"  :P 
Dzieciaku, ogarnij się i zacznij może się uczyć do testu gimnazjalnego bo sobie życie zwalisz.

On już jest na przegranej pozycji, chyba to wie dlatego postanowił zostać profesjonalnym trollem internetowym ;D

Offline SebeQ86

• Stały bywalec
« Odpowiedź #153 dnia: Stycznia 14, 2013, 15:33:03 »
Jego kolekcja to jedno wielkie archiwum/allegro. Sam będę się pytać zaprzyjaźnione osoby z forum, żeby na tego trolla uważać, czy czasem to nie on sprzedaje. I właśnie chciałem się dowiedzieć czy się mylę ?

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25356505

Offline mingan

• Stały bywalec
« Odpowiedź #154 dnia: Stycznia 14, 2013, 15:46:29 »
Game-pad to z tego co wiem działalność bogo.
Ktoś tam podejrzewał, że to 2 te same osoby, ale teraz to już diabli wiedzą (jedyne co wskazuje, że nie to to, że bogo ma zarejestrowaną działalność a Szalitar nie).

Offline Antari

• Administrator
  • DMG
« Odpowiedź #155 dnia: Stycznia 14, 2013, 15:51:46 »
Szalitar ma z 6 kont na allegro przez nas namierzonych. Zapewne ma więcej.

Przenosze rozmowe do odpowiedniego działu.

Offline suspect

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #156 dnia: Stycznia 14, 2013, 16:15:50 »
Ode mnie proszę się odpierdzielić  :) moje konto to Game-Pad

Offline Tarma

• Stały bywalec
  • Finally at peace
    • My Dev Acc.
« Odpowiedź #157 dnia: Stycznia 14, 2013, 16:37:00 »
Szalitar ma z 6 kont na allegro przez nas namierzonych. Zapewne ma więcej.

Przenosze rozmowe do odpowiedniego działu.

Ta lista rozprowadzana jest pomiędzy ludzi których znam, a którzy chcą zakupić jakąkolwiek konsolę na allegro i będę to robił dalej...nie jako zdenerwowany forumowicz, ale jako niezadowolony użytkownik allegro i mam do tego pełne prawo :)

Zmieniaj konta dalej a i tak Cie znajde :) Masz słabą głowę do szczegółów :)

Offline mingan

• Stały bywalec
« Odpowiedź #158 dnia: Stycznia 14, 2013, 16:38:05 »
Dlatego tłumaczę, że to nie jest konto Szalitara.
Szczególnie, że bogo starał się poprawić i z tego co widzę póki co mu się to udaje.

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #159 dnia: Stycznia 14, 2013, 17:01:37 »
Haha Szalitar, ale Ty to jestes miszcz tepej riposty normalnie :o . Im dluzej tu jestem im wiecej czytam Twoich postow tym bardziej chce mi sie smiac :P to jest tj moj sposob na stres... mam zly dzien odpalam gbf i czytam posty szalitara xD Wgl zjedz snickersa, bo zaczynasz gwiazdorzyc :P
Poszukuję:
1) Game Boy Advance SP Czarny (z ładowarką)
2) Advance Wars: Dark Conflict (NDS, z pudełkiem)
3) Professor Layton and the Curious Village (NDS z pudełkiem)