Właśnie coś mi się tu nie zgadza. Szalitarku chwaliłeś, chwalisz i będziesz się chwalił swoją arcywielką kolekcją. Jednakże nawet nam jej nie pokazałeś. Chętnie ją zobaczę, a potem będę się z Ciebie śmiać w Twoim temacie :). Proszę, bardzo kilka sztuk mu naprawiłem.... kilka sztuk wyczyściłem. Dziecko drogie, z tego co pamiętam, to wysyłek było 3 lub 4 po 10 sztuk :). Chyba nie jest to mała liczba ;). A ileż czasu poświeciłem na rozmowy i rady.... z racji większego doświadczenia. Dzięki temu jestem Robolem :), ale również dzięki temu inni mnie szanują, a Ciebie mieszają z błotem ponieważ jesteś zwykłym, niewdzięcznym, zadufanym w sobie skurwysynem. Moja kolekcja nie ma być większa od Twojej, moja kolekcja nie ma leżeć w kartonach, moja kolekcja nie ma być później sprzedana. Moja kolekcja ma cieszyć mnie (i ludzi, którym zależy, żeby ta kolekcja byłą jeszcze fajniejsza, ludzi którzy nie zazdroszczą), a Twoja najwidoczniej ma udowadniać, że Twoim jedynym zajęciem w życiu to allegro :).
Odnośnie forum, widzisz dzieciaczku, serwis, forum założyły 3 osoby, obecnie tworzą tutaj WSZYSCY prócz Ciebie. Masz destrukcyjny wpływ na to co ja z dwoma innymi ludźmi stworzyłem. Niszczysz to co tworzą obecnie tutaj wszyscy. Niszczysz społeczność, która pracuje na to 3 rok. Nie masz pojęcia o tym zupełnie. To forum służy Ci jedynie do załatwiania swoich ciemnych interesów. Nie chcemy Cie tutaj. Ja Ciebie nie chce ani w tym temacie, ani na tym forum. Zastanów się co robisz. Pamiętaj, że to forum jest zaprzyjaźnione z innymi forami... wyrabiając sobie opinie tutaj, taka samą będziesz mieć gdzie indziej. Ludzie szybko cie rozszyfrują.