Na dzień dzisiejszy nic nie przyszło... pozostaje czekać j__j Tak to już jest w życiu, że jak się człowiek nie spodziewa to coś jebnie znienacka... Kwota była dość spora i w razie czego nie wiem czy będę wam ją w stanie oddać ;/ bo jakby nie patrzeć wziąłem odpowiedzialność za przesyłkę. Będę próbował w każdym razie.
Powiem tak, jeżeli ta paczka nie przyjdzie, to ja nie podejmuję się już żadnego zamówienia, w sensie rozsyłania tego z PL do ludzi. Chaykin wszystko załatwił profesjonalnie kolejny już raz, za co jestem mu dozgonnie wdzięczny, więc w razie czego odpowiedzialność za faila biorę całą na siebie. Za pierwszym razem stres był spory ale wszystko wypaliło, co trochę mnie ośmieliło do tego typu akcji. Niestety jeden trybik w tej ogromnej maszynie zamówienia nawalił i całą konstrukcję szlag trafił. Kitsch nawet jeżeli się zlituje i wyśle ponownie paczkę, to podejrzewam, że wyśle jedynie Gamebity... Flash-Cart dla Pioma to za duży wydatek żeby ot tak rozsyłać klientom zapasowe modele. Chociaż mogę się mylić...