Autor Wątek: Komentarze użytkowników  (Przeczytany 99863 razy)

Offline Maverik

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Komentarze użytkowników
« Odpowiedź #380 dnia: Grudnia 11, 2013, 12:32:17 »
Kacu94 - NEGATYW (wypisuje żebym nie sprzedawał a jak ktoś inny będzie chetny to żebym pisał że sprzedane, bo on bierze na 1000% do któregoś dnia a potem pisze że nie bierze, a miałem kilku poważnych klientów totalna dziecinada....)

Offline Acrux

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #381 dnia: Grudnia 11, 2013, 16:54:15 »
GBM_Fan - pozytyw

Offline GRAnith

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #382 dnia: Grudnia 11, 2013, 20:43:57 »
Maverik, wina jest po obu stronach, bo przecież mogłeś sobie postanowić, że sprzedasz temu kto da więcej lub kto da szybciej. Głupio mi dawać taką poradę, ale w prawdziwym byznesie sprzedawca nie troszczy się o jednego klienta z wielu.

Offline Kacu94

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #383 dnia: Grudnia 11, 2013, 20:51:21 »
Dodatkowo powiem (niekoniecznie na swoje usprawiedliwienie), że miałem pieniądze, a ze względu na wypadek losowy (za dużo tłumaczenia odnośnie pieniędzy) powiedziałem, że nie dokonam zakupu. Wszystko wydarzyło się na przestrzeni trzech dni. A miałem informacje, że okej. Było umówione do 10 i obietnicy dotrzymałem, że 10-go ostateczne info. Chciałem pokazać wyciąg ostatnich transakcji z konta (jeśli ktoś chce mogę wkleić historię rozmowy).

Jeszcze raz przepraszam za całą sytuację.
PC1: AMD Phenom x6 1055T @ 4,5Ghz | Scythe Grand Kama Cross | Gigabyte 870A-usb3 | Gigabyte GTX660 | Seagate Barracuda 1TB
PC2: AMD Athlon XP 2400+ @ 2,0GHz | Glacial Tech 80mm | ASRock K7S8X | Asus Radeon HD3450 | Samsung 80GB
Handheld: 2xGBA | 2xDMG
http://kacu94.unixstorm.org

Offline Max

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #384 dnia: Grudnia 11, 2013, 22:19:53 »
GBM_Fan jak najbardziej Pozytyw

Offline MasteROOT

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #385 dnia: Grudnia 14, 2013, 17:41:36 »
GBM_Fan - dwie gry więc podwójny pozytyw

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
« Odpowiedź #386 dnia: Grudnia 14, 2013, 21:48:52 »
Pozytyw dla:

GRAnith
MasteROOT
Max
Acrux

Offline Didzejek

• Stały bywalec
« Odpowiedź #387 dnia: Grudnia 15, 2013, 02:50:28 »
Chino - NEGATYW

Kupiłem od niego PSP, fakt pieniądze nie duże ale zawsze. Sprzęt opisywany jako w pełni sprawny, niestety posiadał wiele wad - uszkodzone gniazdo ładowania, włącznik, analog i zużytą bateria.

'Ziomek, dla mnie działało wystarczająco, ja nie znam się aż tak na sprzęcie żeby wyłapywać all"  <-bez komentarza

Nie chodzi o forsę. Po prostu szkoda, że nawet kupując "od swoich" trzeba uważać i po prostu wypytywać o najmniejsze pierdoły, aby potem nie było tekstu typu - Ziomeczku przecież wsio jest cacunio. Ot taka drobna przestroga.

Chino, z góry Cię uprzedzam... Nie pogrążaj się i nie zawalaj forum takim durnym tłumaczeniem jakie odstawiałeś na PW. Dałeś ciała po całej linii i tyle.

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #388 dnia: Grudnia 15, 2013, 03:07:35 »
Szkoda, że nie dodałeś, że napisałem, że możesz zwrócić. I czy aż negatyw? Nie wiem za 100zł serio spodziewałeś się czegoś jak ze sklepu? Przecież analog i gniazdko to naturalnie, że po tylu latach się wyrobią, w 2004 analog to pięta achillesowa była.
,,wypytywać o każdą pierdołę''- nie zapytałeś o nic tak naprawdę. Napisałeś również, że mam się nie pogrążać- aż dziw bierze, że wysuwasz takie wnioski po zamienieniu dosłownie 2 wiadomości PW, w których piszesz dokładnie o tym samym. I oferta nadal aktualna: jeśli chcesz możesz zwrócić, ale napisałeś, że tego nie zrobisz czyli mogę przez to zrozumieć, że albo Ci to kompletnie nie przeszkadza albo wiedziałeś, że coś Ci będzie nie odpowiadać.
Swoją drogą przestroga dla młodego biznesmena co chce kupić porsche w cenie malucha i ,,kto pyta nie błądzi''- zapytaj, a nie wystawiasz potem szopkę jakże to Cię nie ,,oszukali''.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 15, 2013, 03:32:35 wysłana przez Chino »
Poszukuję:
1) Game Boy Advance SP Czarny (z ładowarką)
2) Advance Wars: Dark Conflict (NDS, z pudełkiem)
3) Professor Layton and the Curious Village (NDS z pudełkiem)

Offline Didzejek

• Stały bywalec
« Odpowiedź #389 dnia: Grudnia 15, 2013, 11:40:45 »
Chłopie. Jesteś nie poważny. Nie mam czasu latać przed świętami i odsyłać paczki za śmieszne 100zł - chodzi o fakt i przestrogę dla innych. Opis Twojego PSP widniał w dziale Sprzedam. Były tam zdjęcia i cała jego historyjka. Uznałem, że każda uczciwa osoba, poda stan faktyczny sprzętu - tym bardziej, że sprzedaje je na forum! Powinno Ci być wstyd, że nie byłem podejrzliwy i nie wypytałem po prostu jak zwykłego małolata czy nie kręcisz. No ale miło że chociaż poprawiłeś składnie zdania. Jest jakaś szansa, że się wyrobisz z latami. Przykre natomiast jest to, że w całej tej sytuacji, ty się ani trochę nie poczuwasz do winy. Szkoda. Tyle w temacie

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #390 dnia: Grudnia 15, 2013, 13:15:09 »
Czepiasz się składni, a sam nie wiesz, że przymiotniki z ,,nie'' piszemy razem.
Po kolei:
Wyświetlacz działa? Działa
Przyciski akcji działają? Działają
Głośnik działa? Działa
Napęd UMD działa? Działa
Slot czyta kartę? Czyta
Bateria- może faktycznie nie działa na 100%, bo nigdy nie grałem na jednego strzała, bo nie jestem no-life'm, a więc szkolne parę godzin ,,na raty'' dało radę; analogiem nie grałem, bo to nie analog, a zwykły suwak i nie umywa się do tych z padów; gniazdko od ładowarki nigdy samoczynnie nie wyrzuciło mi zasilacza z gniazdka, a więc sądziłem, że nie jest źle; jedynie z wyłącznikiem mogłem poinformować, ale sądziłem, że jest to drobnostka, jak widać jednak nie jest.
Owszem widzę swoją winę, ale nie sądzę, że muszę się teraz płąszczyć, bo jak wspomniałem- mogłeś zapytać= wina wspólna.
Osobiście przepraszam jeśli zawiodłeś się na sprzęcie, bo mi z takim nie było źle, więc pomyślałem, że i przyszłemu właścicielowi nie będzie źle, natomiast odesłać możesz i po świętach lub po prostu zamówię nową baterię na swój koszt na Twój adres. Czekam na decyzję.
Poszukuję:

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
« Odpowiedź #391 dnia: Grudnia 15, 2013, 13:21:54 »
Negatyw jest i basta. Na przyszłość proszę dokładniej opisywać sprzedawany sprzęt. Proszę nie kontynuować tematu w tym miejscu i ewentualnie przenieść rozmowę na PW.

Offline stillo

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #392 dnia: Grudnia 16, 2013, 06:15:50 »
Bobiboy89x POZYTYW - świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam w 100%!!!!!!

Offline Rezor

• Stały bywalec
« Odpowiedź #393 dnia: Grudnia 16, 2013, 17:21:12 »
Chino - POZYTYWNY

Offline M4ciek

• Ekspert
  • Kapitan Gwiezdnej Floty
    • Home Page / Portfolio
« Odpowiedź #394 dnia: Grudnia 16, 2013, 17:25:56 »
GBM_Fan - pozytyw za dwie gierki... spóźniony nieco, ale to chyba nie ma większego znaczenia.
Kupię: Game Boy Classic + pudełko, Game Boy Pocket +pudełko
Pełne komplety, w dobrym stanie

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #395 dnia: Grudnia 16, 2013, 17:32:59 »
Rezor- POZYTYW, takich ludzi lubię, wie czego chce, ma wątpliwości to zapyta, nie robi problemów, miły kontakt.
Poszukuję:

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
« Odpowiedź #396 dnia: Grudnia 16, 2013, 17:34:39 »
M4ciek -> Pozytyw

Offline Max

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #397 dnia: Grudnia 18, 2013, 23:56:03 »
GBM_Fan trzyma forme kolejny mocny pozytyw