Autor Wątek: Reselerzy i handlarze na forum - dyskusja  (Przeczytany 51892 razy)

Offline Rezor

• Stały bywalec
Odp: Reselerzy i handlarze na forum - dyskusja
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:04:03 »
oczywiście do każdej zakupionej rzeczy wystawiam paragon .
No i to rozumiem. Skoro prowadzisz sklep, to narzucasz ceny jakie chcesz, i tak musisz opłacić zus (chyba że masz też inną pracę z której opłacasz zus) i płacić podatek od każdej sprzedanej rzeczy więc to zrozumiałem, że sprzedajesz drożej. Co prawda nie wierzę, że ktoś kupi sp za ponad 400zł, ale to nie moja sprawa, to twój sklep, to ty dajesz ceny jakie chcesz.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2012, 13:08:38 wysłana przez Rezor »

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:08:11 »
zawsze uważałem że trzeba się martwić o swój interes żeby wszystko było ok , a czy konkurencja jest czy nie to już nie mam za bardzo na to wpływu . Nie ma się co stresować i wkurzać , większość rzeczy trzeba na luzie brać bo nerwy nic nie zmienia :]
Co do ceny brightera jak na polskie warunki to kosmos ale jeśli popatrzeć na ebaya... może ktoś się trafi za wystawienie dużo  nie płace  , poniżej 1 zł :)

Offline Szalitar

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:37:16 »
Takiś uczciwy że aukcji na allegro nie chciałeś wystawić ; ) szkoda mi już więcej komentować Twoją osobe, bo nie jest na tyle ciekawa bym zdzierał klawiature i oboje to wiemy.
Zaprawdę powiadam pseudokolekcjonerów nie przegadam ^^

Offline zentlaKILLA

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 23, 2012, 20:21:53 »
Tomcio ja już pisałem że masz mózg zablokowany i ta wypowiedz to potwierdza . Grafita sprzedaje jako nowego bo taki jest .  Jeszcze raz napiszesz coś co bezpodstawnie zaniża reputacji mojej firmy tak jak wpis w tym dziale a  wystosuje odpowiednie pismo do prokuratury i to nie jest żart .  A cene ustalam taką jak mi sie podoba  ;]

Potwierdzam - konsola jest nowa.

oczywiście do każdej zakupionej rzeczy wystawiam paragon .

Potwierdzam - paragon jest zawsze :-)

btw Bogo to na prawdę świetny sprzedawca !!!
Każdy ma prawo do szczęścia, ale nie każdy ma szczęście do prawa.

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 23, 2012, 20:27:42 »
dziękuje :D

Offline mattek

• Stały bywalec
  • Mistrz masarski!
« Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 23, 2012, 22:28:38 »
Znowu kłótnia...

Offline pajda

• Stały bywalec
« Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 23, 2012, 22:51:21 »
bogo - pijesz do mnie? W jakim stopniu mój biznes z Szalitarem dotyczył Ciebie? I jakim prawem wysuwasz nieprawdziwe wnioski? (próbując zachwiać moją opinią na tym forum, które sam osobiście z Antarim i Keitaro stworzyłem). Nikt mnie nie próbował zwalniać z czegokolwiek (sam zrezygnowałem ze współpracy). I na przyszłość - bo zainteresowałem się tym wątkiem i Tobą, radziłbym Ci troszeczkę ochłonąć bo swoimi złośliwościami zaszkodzisz tylko sobie. Mam do Ciebie pytanie: czy wolisz tworzyć (niedziałające) forum na GBZone? :) Nie rób syfu i nie rzucaj do mnie stwierdzeń, które w jakiś sposób miałyby mnie co najmniej ośmieszyć, bo jak sam widzisz źle trafiłeś ze swoim - "Szalitar Cię zwolnił". Jeszcze jedna krzywa akcja na forum to Cie wyjebie na zbity pysk za ten niewyparzony jęzor - nikt nie będzie szargał moją opinią niesprawdzonymi i nieprawdziwymi twierdzeniami.

Offline Dj_Anndzia

• Stały bywalec
  • :)
    • Moje gry na sprzedaż/wymianę.
« Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 23, 2012, 23:09:45 »
Znowu kłótnia...
Życie :D Mnie już to znudziło więc podchodzę do tego z zabawą:D

Chcesz poczytać bulwersy, nerwy, wypociny innych to właśnie temat dla Ciebie.!  :)
Zapraszam na mój nowy blog poświęcony mojej kolekcji:)

http://collector-retrogame.blogspot.com/

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 23, 2012, 23:11:43 »
stwierdzam fakty ,wyjebać to możesz stare parówki z lodówki , a tak się składa że szalitar to ja ! hahahahaha

robienie takiego tematu było bez sensu , "tłuczcie się tylko poza innymi tematami ... "zobaczcie kto zawsze flame zaczyna

proponuje skasowanie tego syfu i zachowywanie się jak na normalnym forum
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2012, 23:41:27 wysłana przez bogo »

Offline mattek

• Stały bywalec
  • Mistrz masarski!
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 23, 2012, 23:47:33 »
Tamten post usniety, a chciałem go edytowac :(
Dobrą, więc podejde do tego jak Andzia. Dobry temat na rozweselenie...

Offline Lisu

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #90 dnia: Sierpnia 23, 2012, 23:58:26 »
Przeszło mi wczoraj przez myśl , że bogo to szalitar. W podobnym stylu posty pisane. No ale wolałem siedzieć cicho, a tu mała niespodzianka.

Offline MasteROOT

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 24, 2012, 00:00:14 »
Tomcio ja już pisałem że masz mózg zablokowany i ta wypowiedz to potwierdza . Grafita sprzedaje jako nowego bo taki jest .  Jeszcze raz napiszesz coś co bezpodstawnie zaniża reputacji mojej firmy tak jak wpis w tym dziale a  wystosuje odpowiednie pismo do prokuratury i to nie jest żart .  A cene ustalam taką jak mi sie podoba  ;]
Może i świetny sprzedawca, ale nie wiem czemu, jednak takie teksty sprawiają że reputacja takiej osoby jest w moich oczach lekko nadszarpnięta. Rozumie że bogo chce się bronić, ale teksty o "odpowiednim piśmie do prokuratury" to się wysyła na maila tudzież PW, a nie publicznie. W końcu swoje "brudy" trzeba prać na swoim podwórku a nie publicznie. No chyba że liczymy na tanią sensację, ale przecież to forum to nie redakcja pudelka żeby takie akcje odstawiać, a publicznie to można dać reprymendę a nie straszyć (nawet jeżeli to tylko żart)...

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #92 dnia: Sierpnia 24, 2012, 00:01:57 »
Lisu to był żart xD

Offline Szalitar

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #93 dnia: Sierpnia 24, 2012, 00:04:09 »
Przeszło mi wczoraj przez myśl , że bogo to szalitar. W podobnym stylu posty pisane. No ale wolałem siedzieć cicho, a tu mała niespodzianka.

właśnie dostałem na gg wiadomość od pajdy xd i mówie o chuja mu chodzi.. xd
Zaprawdę powiadam pseudokolekcjonerów nie przegadam ^^

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #94 dnia: Sierpnia 24, 2012, 00:06:31 »
u Ciebie wszystko możliwe xD

Offline stillo

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: Sierpnia 24, 2012, 00:06:56 »
Heheheh to bylo dobre bogo :d

Offline mattek

• Stały bywalec
  • Mistrz masarski!
« Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 24, 2012, 00:10:34 »
Hah, jakby tak było naprawdę to byłby to szczyt chamstwa, a do tego tu raczej nie doszło (jeszcze). Na prawdę, pięknie się tutaj jedziecie. Najlepsze jest to, że kiedy zarejestrowalem się tutaj jakieś pół roku temu panowała tu inna atmosfera. Z reszta nie będę pisał tego co Rezor wyżej. Koniec...

Offline pajda

• Stały bywalec
« Odpowiedź #97 dnia: Sierpnia 24, 2012, 00:31:54 »
Napisałem raz, powtórzę ostatni raz: bogo uspokój się, nie rób syfu, stillo nie podkręcaj, szalitar też nie podkręcaj. Nikt tu nikogo obrażać nie będzie, nikt nie będzie się domyślać kto jest kim o nie będzie tu żadnej konspiracji.

Offline Lisu

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 24, 2012, 01:33:38 »
Faktycznie pomyślałeś, że mówię prawdę ? Zabawne jest, jak tak przez 3 posty musisz się nabijać z kogoś. Strasznie płytkie. [:

Offline stillo

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 24, 2012, 05:00:11 »
Wiem ,że na pewno Szalitar to CentrumGier, a bogo to Game-Pad, a nazwy innych kont zapomniałem. I chyba (ale tu nie jestem pewien) Szalitar to także pograli.
btw. i jeszcze ta cena. xD 4 stówy za GBA SP v2. xD

Na Pana pograli nie dam zlego slowa powiedziec. Wielokrotnie kupowalem od niego gry na GB/GBA i to czasem nawet poza allegro za duze sumy i nigdy nie bylo najmniejszego problemu.
A tak z innej beczki to Mario masz 13 lat a docinasz osobom doroslym jakbys rowny z rownym rozmawial. Moze troszke przystopuj chociazby ze wzgledu na szacunek do doroslej osoby?