Autor Wątek: Reselerzy i handlarze na forum - dyskusja  (Przeczytany 51902 razy)

Offline Mario_77

• Stały bywalec
Odp: Reselerzy i handlarze na forum - dyskusja
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:20:41 »
Wiem ,że na pewno Szalitar to CentrumGier, a bogo to Game-Pad, a nazwy innych kont zapomniałem. I chyba (ale tu nie jestem pewien) Szalitar to także pograli.
btw. i jeszcze ta cena. xD 4 stówy za GBA SP v2. xD
Kupię: GBC (zielony), gry na GB/GBC

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:22:02 »
Ale ferment na forum. Szczerze mówiąc nie chce mi się tu wchodzić, bo w kółko to samo, a jak widzę wypociny szalitara to mi morale opadają.

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:29:51 »
To zróbcie listę w giełdzie od kogo lepiej kupić itp... ;D
Poszukuję:
1) Game Boy Advance SP Czarny (z ładowarką)
2) Advance Wars: Dark Conflict (NDS, z pudełkiem)
3) Professor Layton and the Curious Village (NDS z pudełkiem)

Offline Lisu

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:30:50 »
Trzeba przyznać , że komplecik ładnie się prezentuje. Niestety cena jest zaporowa jak cholera.

Offline Mario_77

• Stały bywalec
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:31:52 »
Po co? Są komentarze, tyle starczy.

Offline Mario_77

• Stały bywalec
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:32:33 »
Bo to jest aukcja bogo, więc cena musi być zaporowa. xD

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:41:47 »
No to z komentarzy wynika, że Szalitar ma same pozytywy więc po co ten hejt i ,,oszust''? Bo nie ogarniam w tym momencie :E
Poszukuję:

Offline Mario_77

• Stały bywalec
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 23, 2012, 17:53:18 »
Szalitar po prostu oszukuje w opisach aukcji oraz kupuje tanio i sprzedaje drożej, ale masowo, np. kupuje 20 GB za 200zł ,a sprzedaje po 150zł/szt...itd... A na forum na giełdzie pisze normalnie, bo wie ,że Nas nie ocygani więc nie dziwię się ,że ma same pozytywy.

Offline Szalitar

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:08:05 »
Najlepiej zablokować możliwość przeglądania forum 'Różnego rodzaju aukcje...' dla Panów Szalitara oraz Bogo.

bo jakby tu były nieziemskie okazje i bym nad tym ubolewał albo sam nie miał oczu i możliwości przeglądania allegro.. xD

Szalitar po prostu oszukuje w opisach aukcji oraz kupuje tanio i sprzedaje drożej, ale masowo, np. kupuje 20 GB za 200zł ,a sprzedaje po 150zł/szt...itd... A na forum na giełdzie pisze normalnie, bo wie ,że Nas nie ocygani więc nie dziwię się ,że ma same pozytywy.

no fajnie dziecko, chciałbym za tyle kupywać ale niestety ;) Z Twojego posta nie wygląda na to, że jestem oszustem, a zwyczajnie że Ty idiotą. Ostatnią za classica wybuliłem 4 stówki. Masz fantazje boś młody.
Zaprawdę powiadam pseudokolekcjonerów nie przegadam ^^

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:14:33 »
Tomcio ma zablokowany mózg , a osoby które płaczą że ja i szalitar zarabiamy na konsolach poprostu zazdroszczą

Offline mattek

• Stały bywalec
  • Mistrz masarski!
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:14:40 »
Hohoho! Niezła sumka za konsole, która od jakiś ośmiu lat zniknęła z rynku... Za tyle to ja mam PSP w super stanie z jakimiś dodatkami.

Offline zentlaKILLA

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:22:05 »
Hehe mój były Graphite i Ice Blue na aukcji u Bogo :-D Do tego z naklejoną przeze mnie folią poliwęglanową - cena kosmiczna :-D

btw - polecam owe konsole - są w świetnym / idealnym stanie :-)
Każdy ma prawo do szczęścia, ale nie każdy ma szczęście do prawa.

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:26:18 »

No, ale chyba można dopytać o rzeczywisty stan o więcej zdjęć itp... jak tyle kupuje to gz dla niego za  taką okazję. To za ile sprzedaje to raczej jego sprawa, bo przecież nie można się potargować czy coś...

(a właśnie Szalitar kiedy te zdjęcia dostanę? :) )
Poszukuję:

Offline Szalitar

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:30:39 »

No, ale chyba można dopytać o rzeczywisty stan o więcej zdjęć itp... jak tyle kupuje to gz dla niego za  taką okazję. To za ile sprzedaje to raczej jego sprawa, bo przecież nie można się potargować czy coś...

(a właśnie Szalitar kiedy te zdjęcia dostanę? :) )

daj maila na pw podeślę Ci koło 20, bo teraz mam troche papierkowej roboty
Zaprawdę powiadam pseudokolekcjonerów nie przegadam ^^

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:35:42 »
Chino - brawa dla tego Pana

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:44:44 »
Tomcio ja już pisałem że masz mózg zablokowany i ta wypowiedz to potwierdza . Grafita sprzedaje jako nowego bo taki jest .  Jeszcze raz napiszesz coś co bezpodstawnie zaniża reputacji mojej firmy tak jak wpis w tym dziale a  wystosuje odpowiednie pismo do prokuratury i to nie jest żart .  A cene ustalam taką jak mi sie podoba  ;]

Offline Rezor

• Stały bywalec
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:46:28 »

no fajnie dziecko, chciałbym za tyle kupywać ale niestety ;) Z Twojego posta nie wygląda na to, że jestem oszustem, a zwyczajnie że Ty idiotą. Ostatnią za classica wybuliłem 4 stówki. Masz fantazje boś młody.
Ciekawe czy te colory wystawione z konta CentrumGier faktycznie są takie jak na zdjęciach. Bo na fotkach colory z boxami i instrukcjami, a w opisie, że w zestawie tylko konsola.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2012, 09:19:05 wysłana przez Rezor »

Offline Chino

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:51:11 »
PS: Chciałem zapytać, kont o jakich nazwach używają Szalitar oraz bogo? Wówczas będę wiedział, jakich sprzedawców unikać jak ognia.

Ale po co takie teksty? To tak samo jakbym napisał do wszystkich sieci internetowych, aby Ci zablokowali dostęp do tej świątyni i ,,unikali Cię jak ognia''.
Wybacz to chamstwo, ale Twoje wypowiedzi stwierdzają, że jesteś młodym oraz głupszym jak na swój wiek userem. Poza tym handlując z Szalitarem oraz Bogo nie zostałem wyrolowany nawet jak nie wiedzieli, że ja z alle to ja tutaj (inne nicki ;) )... tak więc przed napisaniem takich tekstów przemyśl, a jak uznasz, że nie masz nic przeciwko to przywiąż linę do krzesła i wyrzuć je z dachu wieżowca ok? Dzięki ^^
Poszukuję:

Offline Rezor

• Stały bywalec
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:53:37 »
Tomcio ja już pisałem że masz mózg zablokowany i ta wypowiedz to potwierdza . Grafita sprzedaje jako nowego bo taki jest .  Jeszcze raz napiszesz coś co bezpodstawnie zaniża reputacji mojej firmy tak jak wpis w tym dziale a  wystosuje odpowiednie pismo do prokuratury i to nie jest żart .  A cene ustalam taką jak mi sie podoba  ;]
ty przynajmniej działasz legalnie, założyłeś firmę, nie to co szlitar. Jakbym coś od ciebie kupił to wystawiasz paragon?

Offline bogo

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 23, 2012, 18:56:20 »
oczywiście do każdej zakupionej rzeczy wystawiam paragon .