A ja pozwolę sobie odkopać kolejny topic tylko po to, żeby dopytać się o sposób naprawy :P Antari proszę nie bij :)
Tak więc otwarłem nareszcie Classica - poza tym, że wylazło z niego stado robali... a sory to miało być w love story na polski - więc poza tym, że jest troche pożółkły wszystko ok. Szybka odpadła, ale to się przyklei dokładnie wg poradnika na głównej. Główny problem leży w krzyżaku, o którym już wspominałem. W lewo, górę i dół działał cacy - w prawo - ok, ale nie było żadnego skoku. No więc se myślę "jak rozkręce to się okaże, ale albo brud, albo uszkodzona gumka..." No i coż, okazało się, że jednak gumka. Na prawej stronie - odpadł cały ruchomy element, na lewej - pęknięty. Więc co teraz mogę zrobić? Bo to czym dysponuję nie nadaje się raczej do niczego. Tak więc czy da się w ogóle to gdzieś dokupić? Tzn. komplet podkładek pod klawisze? Może jeszcze z klapką i zaślepką na ext. od razu? A może ktoś z Was dysponuje trupkiem, z którego da się wydobyć użyteczne "elementy gumowe"? :P Wiem, że to może być trudne, ale nie jest łatwo grać bez krzyżaka :D
Liczę na waszą pomoc :]