Autor Wątek: Candies  (Przeczytany 7753 razy)

Offline GBM_Fan

• Administrator
  • Miłośnik platformówek
Odp: Candies
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 11, 2013, 08:38:55 »
Ja zaraz idę do pracy gdzie mam otwartą przeglądarkę z Candies :D Zrobię upgrade wszystkiego i idę w bój :P

Offline Ostry96

• Zaawansowany użytkownik
  • GG: 6667654
    • Maciejowy Blog
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 12, 2013, 16:29:40 »
Napiszę Wam tak, o tejże "grze"...
Wszedłem sobie na forum i w temat "popraw sobie humor...". Widzę link do gry z dopiskiem iż to wciąga...
po 10 sekundach zrezygnowałem z gry gdyż wiadomo co tylko widziałem :F

Dnia następnego, wchodzę na forum no i widzę pytania do tejże gry o jakieś questy itp. itd. Myślę sobie, no jaja se pewno robią x ] Nawet jeszcze raz tam wbiłem i widzę to samo...
Pare godzin później znów wpadam i widzę rozbudowę tematu - no nie. Coś tu jest nie tak!
Wpisuję nazwę gry w gógla, przy czym na 2giej karcie miałem odpaloną gierkę. Widzę jakoś... bardziej rozbudowana grę, myślę, no pewno jakiś błąd. No wiec wyłączam kartę i wchodzę do drugiej... a tu słynny "The candy merchant" ~emm emm~.
Zrozumiałem że trza czekać <potem zauważyłem że jest faq i to po polsku x ]>

No i cóż... gram od 2 dni, skubańca w postaci smoka zniszczyć nie mogę, ledwo mu 200 biorę i już padam. ... ale świeżo co odkryłem jak podnosić HP x ] <eat candies!>

A żeby było śmiesznie... fan art!

A i w ogóle dzięki za odebranie mi paru godzin z życia xF
« Ostatnia zmiana: Czerwca 12, 2013, 16:41:00 wysłana przez Ostry96 »

Offline wasczarek

• Użytkownik
  • **
  • Pacjent szpitala Arkham
    • Arhn.eu
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 12, 2013, 20:18:24 »
Ja gram jak już mówiłem w spolszczoną wersję,mam miecz przyzwanie lvl 6[rządzi!!!],mam zadanie 6,po polsku nazywa się ,,zamkowy stołp,,.Gra wciąga.W studni życzeń wziąłem lizaki x8,dzięki temu poprawiłem bardzo miecz i cukierki,
Oto kręcąca kokoszka: